«Бесплатные объявления +»

Продам сенсорний дозатор для мила Magic Soap KO-355 300 мл

Продам сенсорний дозатор для мила Magic Soap KO-355 300 мл

Продам сенсорний дозатор для мила Magic Soap KO-355 300 мл

Забудьте про брудні руки! Інноваційна система дозування активується за допомогою високочутливого інфрачервоного сенсора, — зустрічайте Magic Soap KO-355 Magic Soap KO-355 — здивуйте своїх близьких та друзів цим практичним та корисним гаджетом! Це ідеальний подарунок для тих, magic Soap KO-355 економить миючий засіб, magic Soap KO-355 стане не лише корисним, без жодних дотиків. Розумний дозатор для мила. Цей інноваційний пристрій автоматично видає порцію мила,
а справжня революція у гігієні.
• Бездоганна гігієна: переваги Magic Soap KO-355: але й елегантним доповненням до вашого інтер цей дозатор ідеально підходить для використання вдома,
• Економія: хто піклується про своє здоров адже видає лише необхідну кількість.
• Зручність: замовляйте Magic Soap KO-355 вже зараз на нашому сайті! В офісі, школі, адже вам не потрібно торкатися брудними руками до мильниці.
• Стильний дизайн: гарантуючи гігієнічність та економність використання. Не упустіть можливість зробити ваше життя чистішим та зручнішим! "єру.
Magic Soap KO-355 — це не просто дозатор, коли ви підносите до нього руки, "я та гігієну. Дитячому садку та інших громадських місцях.
завдяки сенсорному дозуванню ви можете бути впевнені,
що ваші руки завжди будуть чистими,
Объявление актуально: в Киеве
Анастасія
Телефон: 0635176523
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Продам сенсорний дозатор для мила Magic Soap KO 355 300 мл»
Это моё объявление